- af studerende fra landets bedste økonomi studier -

Billige markedsanalyser

Billige markedsanalyser – grib chancen for at få ekstremt kvalificeret hjælp!

Så snart disse studerende er færdiguddannet vil store virksomheder sælge markedsanalyser foretaget af de studerende for 5-10 gange vores pris!

Billige markedsanalyser gennem Taskflex: en unik mulighed for din virksomhed!

Billige markedsanalyser eksisterer ikke på det almindelige marked. Disse økonomistuderende besidder imponerende analytiske evner, som store virksomheder står i kø til at gøre brug af så snart de er færdiguddannet – du har nu mulighed for at drage fordel af deres evner til en brøkdel af dén pris, som store virksomheder snart vil kræve for præcis samme stykke arbejde!

Studerende på landets bedste økonomistudier, f.eks. HA på CBS, er benhårdt blevet trænet til at tilegne sig et kritisk og analytisk mindset – derfor kan disse studerende knivskarpt analysere sig igennem til konkrete årsager, som forklarer din virksomheds situation – og tilmed er de kreativt i stand til at tolke hvilke betydninger omstændighederne har for din virksomhed, samt opstille konkrete og udførlige handlingsforslag, som er direkte værdiskabende for din virksomhed!

De studerendes kritiske og analytiske mindset er suverænt det vigtigste aktiv de står tilbage med efter endt uddannelse – og det skyldes at de nu besidder evnen til at klare de fleste opgaver blot ved at følge den videnskabelige metode, som de er blevet trænet i over flere år. Det betyder at du kan hyre en af Taskflex’ økonomistuderende til at belyse ethvert problem!

Billige markedsanalyser for 180 kr/t

Det kan være alt lige fra hurtige kundeinterviews til store og komplekse markedsrapporter – uanset størrelsen og omfanget af dit problem, så vil den studerende følge den videnskabelige metode, hvilket betyder at du ender med klare konklusioner og handlingsforslag til at imødekomme dit problem!

Så hvis du ønsker at forstå dit marked og dine kunder bedre, men måske ikke har kompetencerne eller ressourcerne til det, så lad de unge universitetsstuderende udarbejde billige markedsanalyser for dig – de er utroligt dygtige og brænder for at løse opgaver som disse. Derfor kan du da også gøre brug af deres kompetencer til en pris der ligger mange niveauer under markedsprisen for sådanne opgaver.

Psst, har du overvejet at lade en dygtig økonomistuderende klare din bogføring?

Eksempel på værdiskabende undersøgelsesforløb

 • Du formidler dit problem

  Eks: din virksomhed ønsker at belyse markedet, kundesegmenter eller årsager til diverse omstændigheder.

 • Indsamling af data og informationer

  Den studerende starter med at indsamle og producere data, der kan belyse din situation. Eks: statistiker, rapporter, interviews osv.

 • Analyse af indsamlet data

  På baggrund af det indsamlede informationsgrundlag kan den studerende analysere sig frem til en besvarelse på dit problem.

 • Konklusion, tolkning og handlingsforslag

  Med udgangspunkt i analysen vil den studerende tolke på konklusionerne og fremstille tydelige handlingsforslag til din virksomhed!

Hvorfor er dette en helt unik mulighed for din virksomhed?

Disse studerende er yderst eftertragtede

Store virksomheder står i kø til at ansætte disse intelligente studerende, så snart de er færdige med deres kandidat uddannelse! Og så bliver prisen en helt anden fordi deres evner er så udsøgte!

De brænder for at løse dine opgaver!

Du er heldig! De studerende brænder for at opnå faglig relevant erfaring før de kommer ud på arbejdsmarkedet. Derfor kan du være sikker på at den studerende vil give sig 110% for at tilfredsstille dit behov!

Du har endelig mulighed for en undersøgelse

Du har måske ikke haft råd til professionelle undersøgelser eller selv været i stand til at undersøge dine problemer. Nu kan du endelig belyse dine problemer med billige markedsanalyser af ekstremt dygtige studerende!

Kontakt os

Så finder vi en dygtig økonomistuderende der kan belyse dine problemer!

Send os en e-mail

7 + 0 = ?

Taskflex IVS
Porcelænshaven 26
2000 Frederiksberg